Borsadan Emniyet Müdürüne Ziyaret

  • 28.09.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Kema Süheyl Batmaz, Ramazan Hıdıroğlu, Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı  Şırnak ili İdil İlçesi Emniyet Müdürlüğünden, Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan Halis Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Halkın can ve mal güvenliğinin korunması noktasında emniyet teşkilatının gösterdiği özverili çalışmaları her zaman takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Murat Kaya şöyle devam etti:

“Tarsus’ta geçmişte görev yaptınız.  Bu zaman aralığında bulunduğunuz görev yerlerinden sonra tekrar aramıza döndünüz. Kentimizi tanıyan biri olarak, kentimizin tanıdığı biri olarak hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar dileriz.Bizlere düşen görev neyse biz varız, hazırız."

Emniyet Müdürü Halis Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halkın huzur ve güveni için emniyet teşkilatı olarak gece gündüz demeden halkımızın hizmetindeyiz. Benim geçmişte Tarsus’ta görev yaptığım dönemde nüfus 160 bin civarındaydı.Şu anda 350 bin. Tarsus her bakımdan son derece önemli bir kent. Böyle bir kentte görev yapmakta olduğum için bende mutluluk duyuyorum. 680 personelimiz var. Hep birlikte el ele vererek Tarsus’umuza en güzel şekilde hizmet vereceğiz” dedi.

Borsadan Emniyet Müdürüne Ziyaret