Sürdürebilir Hizmet İçin Borsa Personelleri Eğitim Şart Dedi

  • 17.08.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası 2014 yılında 9. Dönem A kalite Sınıfı akredite olmuş, uluslararası yönetim sistemleri ile entegrasyonu sağlayarak , bu entegrasyonu devam ettirecek kurumsal yapısına süreklilik ve sürdürülebilirlik kazandıracak gerekli olan eğitim çalışmalarına devam etmektedir.

Borsa Başkanı Murat Kaya personel ve yönetim kurulu üyelerine verilen bu eğitimlerin Borsanın uzun vadeli vizyonuna katkı sağlayacağını belirterek şu ifadelerde bulundu.

Borsamızda uygulanan mevcut yönetim sistemleri ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve 17025 İyi Laboratuar Uygulamaları olup ilk aşamada devam eden eğitimlerimizde temel standart olan Kalite Yönetim Sisteminde ve diğer yönetim sistemleri ile birlikte 2015 versiyonuna geçiş sağlanacaktır.

Entegre Yönetim Sistemlerinin borsacılık faaliyetlerimizle beraber sürdürülebilir bir alt yapıda devam edebilmesi için alınan bu eğitim konuları ile kaliteli hizmetlere yerel erişim imkânı sağlayacağız.İş dünyasında bir model vazifesi görerek ağın büyümesine ve gelişmesine destek olmak için planlanan bu eğitimlerle yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde en yüksek kalitede temsil, hizmet ve destek sağlayacak yetkin bir hizmet kapasitesine sahip olunarak uzun vadeli vizyonumuza da katkı sağlanması planlanmıştır.

Borsamızda, Akreditasyon Sisteminin sürekliliğinin sağlanması, çalışanların ve Yönetim Kurulunun yönetim sistemleri konusunda bilinçlendirilmesinin sağlanması, üye memnuniyetinin en üst düzeyde tutulabilmesi adına alınan bu eğitimler sonucunda alınacak kazanımlar sonucunda hedef kitle üyelerimize; profesyonel biçimde, daha yüksek kalitede hizmet sunulması temin edilmiş olacaktır

Sürdürebilir Hizmet İçin Borsa Personelleri Eğitim Şart Dedi