Başkan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı "Kahramanlık Bu Milletin Kaderidir"

  • 29.08.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası'nın Ağustos Ayı son Yönetim Kurulu Toplantısında bir konuşma yapan Başkan Murat Kaya "Kahramanlık Bu Milletin Kaderidir." dedi.

Başkan Murat Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmasında Türk milletinin birlik ve beraberlik noktasındaki iradesini defalarca kanıtlandığını belirtere, sözlerine şu şekilde devam etti.

Türk milleti, 30 Ağustos 1922'de olduğu gibi 15 Temmuz 2016 'da da tüm düşman ve hainlere karşı birlik ve beraberliğini göstermiş , ülkesini içerden ve dışarıdan tehdit edenlere  müdafaa ederken tereddüde düşmemiştir. Tüm Dünya bu topraklarda bin yıldır birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan milletimizin; tarih boyunca, hiçbir oyunun veya planın, bu milletin, bu ülkenin düzenini, sınırlarını değiştiremeyeceğini apaçık bilmelidir ki; Ülkesini, demokrasiyi ve özgürlüğünü korumayı canı pahasına görev edinmiş Yüce Türk Milleti, askeri, polisi ve devleti ile dün ve bugünlerde olduğu gibi ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti, tek vücuttur. Birlik ve beraberlik duygusunu hep gururla taşıyan bir milletin evlatları olarak sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamak Bizim kaderimizdir.

Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunar, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım."

Başkan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı "Kahramanlık Bu Milletin Kaderidir"