Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ile Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi İmzalandı

  • 02.08.2017
  • tarsustb

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ile Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Yunus Seven Sağlık Hizmetleri Sözleşmesine imza attı.

Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ile Tarsus Ticaret Borsası arasında imzalanan Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi ile Borsa personelleri ve aynı şartlarda üyeleri de indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanacak.

Dr. Mehmet Yunus Seven; “Tarsus'a olan sevdası ile tanıdığım Başkanımızın, personelleri ile birlikte üyelerini de kapsayan  sağlık sözleşmesi ile hasta katılım payı üzerinden %20 indirim uygulanacak. Bu şekilde Borsa personelleri ile üyeleri ve 1. derece yakınları merkezimizden biraz daha uygun fiyatlarla faydalanabilecekler.” dedi.

TARSUS TİCARET BORSASI personeli, üyeleri, personel ve üyelerin 1. derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacağını ifade eden Başkan Murat Kaya; " İnsana hizmet, Hak'ka hizmettir. Bizim sevdamız Tarsus. Sağlıklı yaşam hepimizin hakkıdır. Ancak, yoğun iş temposu nedeniyle çoğu zaman sağlığımızı ihmal etmekteyiz.  Bu kapsamda bizde personel ve üyelerimizi düşündük. Tarsus’un köklü kurumu Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ile yaptığımız anlaşma ile personel ve üyelerimiz ile onların birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinde %20 indirimli olarak hizmet alacaklar. Anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun "dedi.

Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ile Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi İmzalandı
Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ile Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi İmzalandı