SGK Haftası Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Ziyareti

  • 17.05.2017
  • tarsustb

Sosyal Güvenlik Kurumu Tarsus İlçe Müdürü N. Süleyman Bilim , Müdür Yardımcısı Barış Akgün ve Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal, SGK Haftası sebebiyle Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ile görüştü.

Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyarette sigorta primlerini zamanında ödeyen işletmecilere verilen teşvikler, yeni SGK düzenlemeleri ile Borsa Üyelerinin SGK konusunda merak ettiği soruların cevapları  gündeme geldi.

Sosyal Güvenlik Haftası olması sebebiyle yapılan ziyarette Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya'ya Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Süheyl Batmaz ve Ali Seçer  eşlik etti.

Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle kurum paydaşlarını ziyaret ettiklerini belirten Süleyman Bilim , bu vesileyle paydaşlarının kurum çalışmalarına ilişkin görüşlerini, kurumdan beklentileri ve şikayetlerini öğrenmek istediklerini ifade ederek" Kentimizde  STK'lr ile güzel bir yakınlaşma ve çalışma içindeyiz. Paydaşlarımızın kaliteli hizmetleri bizleri geliştiriyor.Birliktelik ve uyum içinde bizlerinde hizmet kalitesi artıyor." dedi. İŞKUR Müdürü Kürşat Dal ise kıdem tazminatları konusunda yeni düzenlemeleri dile getirerek, "Borsamız ile bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde bir çok yeniliği kentimize getirdik. Beraber bir çok projeyi başarı ile sonuçlandırdık"dedi.

Sosyal Güvenlik haftasını kutlayan Başkan Murat Kaya , ziyaretlerinden ötürü kurum müdürlerine  teşekkür etti. Başkan Murat Kaya , SGK ile ilgili üyelerinin sorularını içeren yazıyı takdim ederek Borsa üyelerinin SGK konusunda yaşadıkları ve karşılaştıkları durumlardan bahsederek, "Sizler gibi çalışkan , güzel insanlar ile kurumlarımızın hizmet kalitesi artıyor. Birlikte ortak projeler üreterek kentimize olan aidiyet duygumuz artıyor. Sosyal güvenlik denilince, yalnızca sağlık güvenliği değil, birçok farklı konuda  haklar içeren bir yapı anlaşılmalı.Tüm bu haklarla ilgili daha iyisini sunmak üzere sizlerin çalışmalarını takdir ediyoruz.Bu vesile ile Sosyal Güvenlik Haftasının tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavranıldığı ve sosyal güvenlik bilincinin oluştuğu bir hafta olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Murat Kaya ziyaret anısına Sosyal Güvenlik Kurumu Tarsus İlçe Müdürü N. Süleyman Bilim ve Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal'a hat eseri hediye etti.

SGK Haftası Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Ziyareti
SGK Haftası Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Ziyareti
SGK Haftası Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Ziyareti
SGK Haftası Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Ziyareti
SGK Haftası Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Ziyareti