Başkanımızdan Anneler Günü Mesajı

  • 14.05.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya "Bir annenin kalbinde yaşattığı sevgi iki mavi arasına, yeryüzü ile gökyüzünün içine sığmayacak kadar büyüktür." sözleriyle Anne Sevgisinin yüceliğine övgüde bulunduğu mesajında şu ifadeleri kullandı.

Başkan Murat Kaya "En güçlü ve en saf  sevgi annelerin kalbindedir. Bizim inancımız ve kültürümüzde de cennet annelerin ayakları altında görülmüş, anne rızasının önemi maneviyatımıza işlenmiştir. 

Hayata gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren eşsiz şefkatleri, karşılıksız fedakarlıklarıyla yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı  güzelleştiren, sevgi ve saygının tükenmek bilmeyen kaynağı olan ve hayat boyu bize yol gösteren annelerimiz sevgilerin en güzeline layıktır.

 

Bu duygularla, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin annelerinin, hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevginin ve eşsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan bütün annelerimizin ‘Anneler Günü’nü saygılarımla kutluyor, içimde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemi rahmetle anıyor, fedakar emekleri ile bizleri bu günlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkanımızdan Anneler Günü Mesajı