Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Dostluk Maçı

  • 04.05.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsasının katkılarıyla, Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personeli ile Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan yükümlülerden oluşan takımlar arasında futbol maçı oynandı.

Tarsus Ticaret Borsası ile Tarsus Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü   katkılarıyla düzenlenen organizasyonda; haklarında denetimli serbestlik tedbiri bulunan yükümlüler ile Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli arasında futbol maçı yapılmıştır.

Etkinliğe katılan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi  Ali Seçer,"Bu tür etkinliklerle moral ve motivasyon açısından son derece önemli . Hem spor yapmış oluyoruz hem de Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan yükümlülerimizi sosyal hayata bağlamış oluyoruz. Toplumun her kesimi bizim için önemlidir , böyle etkinliklerde  Tarsus Ticaret Borsası olarak destek vermekten mutluyuz" dedi.

Tarsus Denetimli Serbestlik Bürosu Müdürü Taner KOCALAR’da  hükümlülerin sağlıklı ve uygun bir şekilde toplumla bütünleşebilmeleri, boş zamanlarını değerlendirmek ve kendilerini ifade edebilmeleri amacı ile sportif ve sosyal faaliyetlere yönele bilmelerinin sağlanması için bu tarz faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Dostluk Maçı
Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Dostluk Maçı
Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Dostluk Maçı