KAYMAKAM HASAN GÖÇ'ÜN ZİYARETİ

  • 07.10.2013
  • tarsustb

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç Borsamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Borsa Başkanımız Murat KAYA, Başkan Yardımcımız Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Özcan, Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Karabulut ve Meclis üyelerimiz Ramazan Hıdıroğlu, Mahmut Sosyal, Refik Zaman, İsmail Hakkı Ekincioğlu tarafından karşılanan Kaymakamımıza, Borsamız hakkında kısa bilgiler verildi.

Sıcak ve samimi sohbetler içerisinde Tarsus ve Borsa’nın  tarihi geçmişi, Borsamızca  Tarsus için yapılan çalışmalar, Tarsus’a Devlet Üniversitesi kurulması ve bir üniversitenin Tarsus’ a  kazandıracağı ekonomik ve sosyo kültürel etkileri konusunda paylaşımlarda bulunuldu.
Tarsus’un Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğunu söyleyen Kaymakam Göç, birçok uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Tarsus'un gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen tüm gayret ve girişimleri göstereceklerini belirtti.
Başkan Murat KAYA; “Kentimiz, önümüzdeki süreç içerisinde daha da büyüyecektir. Hem Ekonomik, hemde sosyo-kültürel anlamda büyümeye paralel hazırlıklı olmamız lazım. Bu aşamada Borsamız her türlü işbirliğine açıktır.” Dedi.
KAYMAKAM HASAN GÖÇ'ÜN ZİYARETİ
KAYMAKAM HASAN GÖÇ'ÜN ZİYARETİ