Yönetici Asistan Adayı Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştuk

  • 14.04.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsasında, Tarsus HEM ve Tarsus İŞKUR Hizmetleri işbirliği çerçevesinde 20 Şubat 2017 tarihinde başlayan Sertifikalı Yönetici Asistanlık kursu öğrencileri ile Borsa personelleri sabah kahvaltısında buluştu.

Tarsus HEM Müdürlüğü bünyesinde, Jülide Çağla Tural tarafından sunulan eğitimlerde amaç  18 – 24 yaş arası genç işsizlere vasıflı eleman istihdamı yaratmak  ve iş dünyasının donanımlı personel ihtiyacını karşılamaktır.Yönetici Asistanlığı kursu 11 Mayıs 2017 tarihinde son bulacak.

Yönetici Asistanlığı kurs öğrencileri için gerekli tüm donanımsal ve yazılım sistemleri Borsamız tarafından karşılandı. Borsa personellerimiz ile kahvaltıda buluşan öğrencilerimize, personellerimiz tarafından iş deneyimleri anlatıldı.İş hayatına başladıklarında zamanı ve stresi yönetmenin önemli bir konu olduğu mesajında bulunan borsa personelleri, " İşiniz konusunda NARSİST olun" önerisinde bulundular.

Borsa personelleri deneyimlerini aktarırken, iş hayatında çalışacaklara istihdam olanağının yanı sıra şirket organizasyonlarının sistematik çalışma koşullarını yaratmak, rutin büro işlerini yapabilen ofis elemanları yetiştirilmesi ve şirketinin üretkenliğini arttırabilecek, zamandan tasarruf sağlayacak, yöneticileri ve kurumu temsil edebilecek ve yöneticisinin iş yükünü hafifletebilecek yönetici asistanları yetiştirme noktasında, önlerine çıkacak zorluklarla nasıl baş etmeleri gerektiği, genel sorunların çözüme nasıl kavuşacağı konusunda da önerilerde bulundular. Ayrıca, Yönetici Asistanlığı kurs öğrencilerimle Borsamız üye iş yerlerine ziyaret takvimi oluşturulması ve öğrencilerin iş hayatını yerinde görmeleri konusunda çalışma yapılması planlandı.

Yönetici Asistan Adayı Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştuk