Borsada Genç Çiftçi Proje Yazma Eğitimi Verildi

• 10.04.2017

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Genç çiftçilere hibe desteği 7 Nisan 2017 Cuma günü başladı.

Bu kapsamda Tarsus Ticaret Borsası'nda Tarsus İlçe Gıda Tarım  ve Hayvancılık Müdürlüğü Teknik ekibi Ziraat Mühendisleri Gamze Ateş ve Mustafa Ateş  tarafından GENÇ ÇİFTÇİ PROJE  yazma eğitimi verildi.

Proje yazma eğitimi ve bilgilendirme toplantısına katılan  Tarsus Süt Üreticileri Birlik Başkanı ve Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Karabulut, Borsa Genel Sekreteri Hasan Şanlı, Süt Üreticileri Birliği Genel Sekreteri Leyla Çevik, Borsa Yönetici Asistanı Ezgi Fındık ve Tarsus TSO personeli Behram Burç Derman  proje yazma eğitimlerini bilgilendirme toplantısında aldı.

Toplantıya katılanlardan Karadirlik mahallesi   mukimi Ganimet Çalışkan yapılan bilgilendirme ve proje yazma eğitimi sonrası Borsa yönetici asistanı Ezgi Fındık tarafından  Genç Çiftçi Projesi yazılarak ilk proje kaydı gerçekleştirilmiş oldu.

Borsada Genç Çiftçi Proje Yazma Eğitimi Verildi