Başkanımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

  • 21.04.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından milletimizin egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir." dedi.

Başkan Murat Kaya, "Çocuklarımızın; kendi başına karar verebilen, sorgulayan, özgür düşünceli bireyler olarak yetişmesi, hayatın zorluklarına rağmen milli şuur bilinci ile bu güçlüklerle baş edebilecek düzeyde donanımlı, örf ve adetlerimizi koruyan ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri için bizlere düşen görev ortak hedefimiz olmalıdır.Çünkü, çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir dünya bırakmak ortak sorumluluğumuzdur.

Güçlü Türkiye’nin geleceği, çocuklarımızla şekillenecek, çocuklarımızla güzelleşecektir. Bizler ne kadar yapıcı, ne kadar özverili çalışırsak, gelecek neslimizin emanetine ne kadar sahip çıkabilirsek ve çocuklarımız için kendimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek Güçlü Türkiye’nin gelecekteki mimarları çocuklarımıza, emanetleri olan Ülkemizi sahiplenmeleri de o kadar fazla olacağına inancım tamdır.

Geleceğimiz çocuklarımıza sevgimiz ve güvenimizi bir kez daha vurgulayarak Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, milletimizin egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilen bu anlamlı günde tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. " ifadelerine yer verdi.

Başkanımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı