Başkanımızdan Regaip Kandili Kutlama Mesajı

  • 29.03.2017
  • tarsustb

Bizlere mübarek Ramazan’ın ve Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin  habercisi Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Murat Kaya , mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Murat Kaya, "Kendimizi sorgulamamız gerektiğini hatırlatan özel gecelerden birisi olan, mübarek Regaip Kandiline erişmenin sevinci içerisindeyiz. 

Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri kaldıralım, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. 

Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip Kandili, ihsan ve ikram gecesidir. Bizlere mübarek Ramazan’ın ve Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin  habercisidir.

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Vatan ve millet nöbetindeki tüm Mehmetçiklerimizi, polislerimizi Yüce Allah’a emanet ediyor, Regaip Kandili’nin ülkemize, milletimize ve Türk-İslam alemine huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum. "

 

 

Başkanımızdan Regaip Kandili Kutlama Mesajı