Kurumsal Pul Uygulaması ile Marka Tanıtımı

  • 22.03.2017
  • tarsustb

PTT'nin, Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak, müşterilerine yeni hizmetlerini en iyi şekilde sunmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına Tarsus Ticaret Borsası Kurumsal Kimlik Çalışmaları kapsamında Borsa logolu pul bastırarak katıldı.

Başkan Murat Kaya pul uygulaması ile Tarsus Ticaret Borsası Logolu Pullarının Tarsus'un tanıtımı açısında çok faydalı olacağını vurgulayarak " Yıllar öncesini hatırlarsanız bir telefon bağlanması için saatlerce beklerdik. Bugün iletişim ve haberleşme araçları ilerleyen teknoloji ile gelişmiş olsa da elle dokunabileceğimiz, saklayacağımız, hatıra olarak edineceğimiz objeleri ne yazık ki çok az sayıda hatırladığımız tanıtım materyallerinde devam ettirebiliyoruz.  PTT bugün verdiği hizmetlerde özel sektör anlayışının da üstünde sarf ettiği çaba ile hizmet verirken, kişisel pul uygulaması ile bizlere hem dünümüzü hatırlatan hem de geleceğimize hatıra olacak objelerden biri olan kişisel pul uygulaması ile pul kullanmayı teşvik edecek çalışmalarını da devam ettirmektedir. PTT'nin kişisel pul uygulaması ile Tarsus Ticaret Borsası Logolu pullar bastırarak hem kalıcı olmayı, hem pul alışkanlığını yeniden hatırlatmayı düşündük.Kurumsal Kimliğimiz ile Tarsus'u ön plana taşıma hedefimize araç olacak Borsa Logolu pullarımız ile Kentimizin adını ulusal düzeyde duyurmak, Marka Kent Tarsus farkındalığını yaratmak, bu sayede kentimizin tanınırlığına katkıda bulunmak amacıyla hazırlattığımız pullarımızı tüm yazışmalarımızda kullanacağız." dedi.

PTT Şube Müdür Vekili Bülent Ceylandağ, Kurumsal Logolu Tarsus Ticaret Borsası Pul'undan anı olarak Başkan Murat Kaya'ya armağan etti.

Kurumsal Pul Uygulaması ile Marka Tanıtımı