BAŞKANIMIZDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

• 25.10.2013

Milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Benim En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimizin Bayramını 90. kez kutluyor olmanın gururu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz  ve biliyoruz ki, bu gururu ve coşkuyu hep birlikte yaşadığımız, yaşattığımız sürece,  huzurlu ve güçlü olacağız.

'Varlığını Türk Varlığına Armağan Etmiş' Büyük Önder Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatanın savunması, bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anarak, geleceğimizin teminatı gençlerimize ve öğrencilerimize özgüvenli olarak, geleceğe güvenle bakabilecekleri yarınlar hazırlama azmi ve gayreti içinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
BAŞKANIMIZDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI