Her İşletmeye Bir Süt Soğutma Tankı

• 20.03.2017

Tarsus Ticaret Borsası Toplantı salonunda Tarsus Süt Üreticileri Birliği ile T.C.Ziraat Bankası Tarsus Şubesi yetkilileri bir araya gelerek daha önce birlik üzerinden ithal edilen Simental Düvelerden elde edilen sütün kalitesini korumak ve arttırmak amacıyla  “Her İşletmeye Bir Süt Soğutma Tankı” Projesine ithal düve sahipleri ile birlikte start verildi.

Yapılan toplantıda Tarsus'ta üretilen sütün miktarı arttıkça korunması konusunda yaşanan sıkıntıları ve tehlikeleri en aza indirme gayretinde olduklarını ifade eden birlik yetkilileri üreticilerin sütlerini sağlıklı bir şekilde tüketiciye ulaştırılması noktasında alınacak tedbirlerden birinin de süt soğutma tankı olduğu konusunda üreticilerle fikir birliği oluşturuldu.Bunun yanında üreticilerin kullanabileceği diğer hayvansal kredilerden de bahsedildi.

Her İşletmeye Bir Süt Soğutma Tankı