BAŞKANIMIZDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

• 11.10.2013

Bayramlarımız, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoş görünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği ve umutların canlandığı bu özel günlerde,dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir ve bayramlar yarınlara niyettir. Dini ve milli günlerimiz, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir.Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

BAŞKANIMIZDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI