Gazilere Borsamızdan Tören Kıyafeti

  • 17.02.2017
  • tarsustb

TARSUS Ticaret Borsası, Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi’ne üye 30 gaziye törenlerde giyebilecekleri ceket hediye etti. Borsa Başkanı Murat Kaya, “Muharip Gazilerimiz bizim için çok değerliler” dedi.

Ceketleri Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şube Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu’na teslim eden, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, “Muharip Gazilerimiz bizim için çok değerli. Onlar, bu ülke için kanını, terini akıtan insanlardır. Onlar bu ülkenin yarınlarını düşünen insanlardır. Bu kapsamda karınca kaderince bizde Borsa yönetimi olarak, değerli Gazilerimize törenlerde giyebilecekleri ceketler armağan ediyoruz. Onlara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şube Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu ise “Gazilerimizin törenlerde giydiği ceketleri eskimişti. Sayın Başkan, yeni ceketler aldı ve bizlere armağan etti. O’na ve çalışma arkadaşlarına gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı sonsuz teşekkürler ediyoruz. Her zaman bizlerin yanında oldular. Tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Rasim Yuvarlakoğlu ardından Murat Kaya’ya plaket verdi.

Gazilere Borsamızdan Tören Kıyafeti