BORSAMIZ EĞİTİM YARDIMINI TAMAMLADI

• 25.09.2013

Borsamız çalışma alanında lköğretimde okuyan muhtaç öğrencileri Birliğimizden gelen yardımı,  İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyelerinde bulunan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile işbirliği yapılarak ihtiyaçları olan giysileri Kurban Bayramı öncesi alarak dağıtımını tamamladı.

Tarsus Ticaret Borsası ile Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği işbirliğiyle, ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Kaymakam Hasan Göç, öğrencilere giysilerin bulunduğu paketleri teslim sırasında yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımın en akıllı yatırım olduğunu belirterek, "Eğitime yapılan yatırım uzun vadeli olabilir ama yapılanların en kıymetlisidir. Burada yapılan yardımın anlamı ileride daha iyi anlaşılacaktır. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında meslek odalarımız ve hayrıseverlerimizin desteğine teşekkür ederiz" dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise yaptığı konuşmada, içinde ayakkabı, çorap, gömlek, etek ve kot pantolon bulunan giysi yardımını birkaç yıldır sürdürdüklerini ve eğitime yapacakları katkı ve desteğin artarak devam edeceğini ifade etti.
Murat Kaya, 14'ü köy okulu olmak üzere 34 okuldan 600 öğrenciye yardım yaptıklarını ve bunun manevi gururunu yaşadıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Hasan Göç, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Ticaret Borsası yöneticileri ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği giysileri sahiplerine teslim etti.

BORSAMIZ EĞİTİM YARDIMINI TAMAMLADI