Başkanımızdan 10 Ocak Basın Çalışanları Günü Mesajı

  • 08.01.2017
  • tarsustb

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Borsa Başkanı Murat Kaya " Basın demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bu nedenle halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. " mesajında bulunarak sözlerine şu şekilde devam etti.

Doğru ve objektif görev anlayışıyla kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basınımız, toplumu düşünmeye, düşünürken muhakeme etmeye ve gerçekçi olan sonuca  ulaşmaya yönlendirir.

Bizlerin gerçeklerle aydınlatılması ve doğrularla bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden her şartta, samimi ve içtenlikle  görevleri peşinde koşan, çalışan gazetecilerimiz, mesleklerini zor şartlara rağmen  icra etmekten imtina etmez.

Farklı sesler, özgün düşünceler kendini ifade etme imkanını basınımız ile bulur.Sağlıklı haber alan bir kamuoyu için de bu vazgeçilmez şarttır.

Meslek etiğine tam bir bağlılıkla, vatandaşların gözü, kulağı ve dili olan tüm basın mensuplarının, demokrasinin güçlenmesinde tayin edici bir rol alırlar ve bu asla göz ardı edilememelidir.

Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basın, demokrasimizin olmazsa olmazıdır. Bu nedenle halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, basın şehitlerimize ve aramızdan ayrılan basın mensuplarına Allahtan Rahmet diliyor, yerel basınımızda yıllarını bu mesleğe adamış tüm  basın mensuplarımıza selam,saygı, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Başkanımızdan 10 Ocak Basın Çalışanları Günü Mesajı