Sosyal Girişimcilik Buluşması Adana'da Gerçekleşti

  • 25.11.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası tarafından 2015 yılının Mart ayından itibaren verilmekte olan girişimcilik eğitimleri ile yeni işyeri, yeni istihdam yaratanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Tarsus Ticaret Borsası Personeli ve  Girişimcilik Eğitmeni Ali Umut Kansu Borsamızı temsilen davetli konuşmacı olarak katıldığı Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde, "Sosyal Girişimcilik", kapsamında düzenlenen bir panelle Girişimciliğin Kazanımlarını gündeme getirdi. 

Girişimcilerin deneyimlerini paylaştığı sosyal girişimcilik buluşmalarına genç girişimciler, yeni iş kurma hayalleri olan genç fikirler de katıldı. Panelde istihdam konusunda çözüm bekleyen sorunları sosyal girişimcilik projeleriyle daha hızlı çözülebileceği belirtildi.Panelde Tarsus Ticaret Borsası Personeli ve  Girişimcilik Eğitmeni olan Ali Umut Kansu, herkesin bir fark yaratabileceğinin altını çizerek, panelde sosyal girişimci olmak için yaş ve sosyal durumun önemli olmadığını belirtti.

Panelde kurumsal iş yerlerini tek bir fuar altında toplanması hedeflenirken, girişimcilik buluşmasının yakında bu fuarda gerçekleşeceği müjdesi verildi. Bu fuar aynı zamanda yeni girişimcilerin şirketlerini ve kendilerini tanıtması için eşsiz bir fırsat olacağı belirtildi.

Sosyal Girişimcilik Buluşması Adana'da Gerçekleşti