BAŞKANIMIZDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

  • 28.10.2016
  • tarsustb

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, milletimizin, sahip olduğu Cumhuriyet, demokrasi ve birlik-beraberlik gibi değerlerinden büyük güç alarak yarınlara daima umutla baktığını vurguladı.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyet, düşünce serbestliğidir, birlik ve beraberliktir, milli iradenin yönetimidir. Tarih boyunca bağımsızlığından ödün vermeksizin, her türlü tehdide karşı birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlenen büyük Türk Milleti bu konudaki kararından asla vazgeçmeyecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ‘Muasır Medeniyet Seviyesine’ ulaşmayı bize amaç olarak yol gösterirken , çağdaşlaşmayı ve ülkemize bağlılığımızı hedeflemiştir.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle her zaman olduğu gibi bugün ve yarında ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevaptır. Satıhta bulunduğumuz seviyeden bir adım dahi geri gitmeyeceğiz.Bir kez daha vurgulamak isterim ki; Milletimizin birliğine ve dirliğine kasteden bütün terör odaklarını ve onların dâhili ve harici tüm destekçilerini şiddetle lanetliyoruz. Cumhuriyeti; demokrasi, milli irade ve hürriyetimiz için sonuna kadar koruyacağız.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bize bu topraklarda, bu imkânlarla yaşama imkânını sunabilmek için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhu şad olsun.

BAŞKANIMIZDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
BAŞKANIMIZDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI