KAYMAKAM BEY'E BORSAMIZDAN ZİYARET

  • 11.09.2013
  • tarsustb

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Meclis Başkanı Tevfik Başarır ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Süheyl Batmaz ve Ekrem Şenel , Sayman Üye Ali Seçer, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özcan, Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Karabulut ile beraber yeni atanan Tarsus Kaymakamı Hasan Göç’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

 
Başkan Murat Kaya “Bizim önceliğimiz Tarsus’tur. Tarsus’un ekonomik yönden gelişip, daha çok kalkınmasını, refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin yükselmesini istiyoruz. Tarsus’ta bulunan tüm STK’larında çabaları bunun içindir. Tüm Oda Başkan ve yöneticileri olarak Tarsus’umuza elimizden geldiğince faydalı hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Tarsus’umuzun tüm sorunlarına duyarlılık göstermekteyiz. Sizlere de yeni görev yeriniz olan Tarsus’umuzda başarılar diliyoruz’’ dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nın faaliyet gösterdikleri kentin gelişimine ve üyelerinin mesleki sorunlarına özenle eğilmekte olduklarını gözlemlemekten memnunluk duyduğunu “İnşallah güzel günlerde ve güzel hizmetlerde birlikte oluruz “ ifadesinde bulundu.
KAYMAKAM BEY'E BORSAMIZDAN ZİYARET