ADLİ YIL AÇILIŞ RESEPSİYONU YAPILDI

• 06.09.2013

Tarihi eski Tarsus Evleri sokağında düzenlenen resepsiyonuna Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Garnizon Komutanı Abdülkadir Yavuz, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Mersin Baro Başkanı Av.Alpay Antmen, Belediye Başkan  Vekili Behçet Sarı, Eski Kültür Bakanı ve CHP Büyükşehir Belediyesi aday adayı İstemihan Talay, CHP İlçe Başkanı Ali İlk, Ticaret Borsası Bakanı Murat Kaya ,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Ruhi Koçak, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Yücel Ertekin, Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyeleri  ve  çok sayıda avukat ve avukat stajyerleri   katıldı.

Adli Yıl açılışı resepsiyonunda konuşan Mersin Barosu Başkanı Av.Alpay Antmen, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, Mersin Barosu Tarsus Temsilcisi Av Aliye Özcan yaptıkları konuşmalar ile yeni adli yılın tüm yargı erki mensupları için,adliye çalışanları için başarılı ve verimli geçmesi,toplum için adaletli ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundular.

ADLİ YIL AÇILIŞ RESEPSİYONU YAPILDI