Tarsus Jandarma Komutanı Sn. Erin'e Ziyaret

  • 24.08.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve Genel Sekreter Hasan Şanlı Tarsus Jandarma Komutanlığına atanarak görevine başlayan Yüzbaşı Mahmut Erin’i ziyaret etti.

Tarsus’a yeni atanan ve göreve başlayan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahmut Erin; Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Borsa Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zor bir dönemde geldiğim Tarsus, 54 ilden büyük ve yaklaşık 350 bin nüfusu ile büyük bir kentimiz. Tarsus, dünyanın en eski yerleşim birimlerinden biri.Burada görev yapmaktan dolayı büyük memnunluk duymaktayım. Borsa olarak kente olan katkılarınızı biliyor ve kendi üyelerinizle birlikte Tarsus’un sorunlarının çözümüne katkıda bulunduğunuza inanıyorum. Tarsus’umuzun gelişmesi için hep birlikte çalışacağız.” diye konuştu.

Borsa Başkanı Murat Kaya , kolluk ve güvenlik güçlerimizle her zaman karşılıklı anlayış ve diyalogla sorunların çözümü konusunda ortak akılda buluştuklarını ve kentin sorunlarına her zaman büyük bir duyarlılık gösterdiklerini belirterek, Tarsus Jandarma Komutanlığı görevine  atanan Yüzbaşı Mahmut Erin’e ‘hoş geldiniz’ diyerek, görevinde başarılar diledi.Başkan Murat Kaya " Biz her zaman Tarsus’umuzun hayatının her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Özellikle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde el ve gönül birliği içinde olacağız. Bizim yönetici, idareci ve güvenlik birim amir ve sorumlularından istediğimiz, karşılıklı sağlam iletişim kurabilmektir. Sağlık ve huzur içinde hayırlı görevler ve hayırlı hizmetler dileriz."dedi.

Tarsus Jandarma Komutanı Sn. Erin'e Ziyaret