ÇKA "Yeniden Yapılanma" Projemize EVET Dedi

  • 02.08.2016
  • tarsustb

Çukurova Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında BPR ( Business Process Re-Engineering- ‘Yeniden Yapılanma’konulu projesinin  sözleşmesi 02.07.2016 Salı  günü imzalandı.

Tarsus Ticaret Borsası BPR ( Business Process Re-Engineering)‘Yeniden Yapılanma’ isimli projesinin sözleşmesin iBaşkan Murat Kaya'nın şehir dışında olması nedeniyle Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Suheyl Batmaz , Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Dr. Lütfi Altunsu ile Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı ve Proje Uzmanımız Ali Umut Kansu'nun katılımı ile imzalandı.

Başkan Murat Kaya Kazanılan Proje hakkında şu ifadelere yer verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği görev ve yetki sahası ile ilgili alanlarda yürütülen kamu hizmetlerinde bir kalite standardının oluşturulması, daha iyi bir sistemin geliştirilmesi, personelin iş veriminde artışın sağlanması ve hizmet alan üyelerimizin ve paydaşlarımızın hizmetin yerine getirilme şekli ve zamanı ile ilgili memnuniyetinin sağlanmasına yönelik ihtiyacın giderilmesi için teknik destek kapsamında dünyada birçok kurum ve kuruluşlarda kullanılan BPR ( Business Process Re-Engineering- ‘Yeniden Yapılanma’) konusunda Çukurova Kalkınma Ajansına sunulan projemiz kabul edildi.

Temel olarak gaye kurum içinde bütün bölüm ve fonksiyonların tek bir sistemin içinde bir bütün olarak çalıştırılmasıdır. İhtiyaç ve beklentileri birbirinden farklı olan çok sayıda değişkenin aynı bir bütün sistemi içinde bir araya getirilmesi ve aynı bilgi tabanını paylaşması güç ancak çok faydalı olacağı bu sayede sağlanacak bütünleşme yaklaşımı kuruma olağanüstü tasarruflar sağlamasının yanında çalışma hızını da arttıracaktır. Burada anahtar kavram; BÜTÜNLEŞMEDİR.

Ayrıca projemiz, personellerin teknik bilgi ve becerisinin eğitim ve birebir danışmanlık yoluyla arttırılmasına katkı sağlamasıyla Teknik Destek Programının özel hedeflerinden "yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarına destek sağlanması" ve bölgede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların insan kaynakları kapasitesinin geliştirilmesine yönelik eğitim ve sertifikasyon çalışmaları" ile de doğrudan ilgilidir." dedi.

ÇKA "Yeniden Yapılanma" Projemize EVET Dedi
ÇKA "Yeniden Yapılanma" Projemize EVET Dedi
ÇKA "Yeniden Yapılanma" Projemize EVET Dedi