Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti

  • 29.07.2016
  • tarsustb

Borsamız 2016 Temmuz ayı personel toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi 15 Temmuz gecesi ülkemize, birliğimize ve demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimini lanetle ve nefretle kınıyoruz.Tarsus Ticaret Borsası Personelleri olarak Bizler; Devletimizden, Milletimizden ve Demokrasiden Yanayız. Milletinin iradesi ve demokrasi dışında hiçbir iradeyi tanımıyoruz. Tüm inancımızla demokrasimize sahip çıkıyoruz.

Toplantıya üyemiz MUSTAFA TEKE ZİRAİ İŞLETMESİ TARIM ÜRÜNLERİ TİCARETİ firma sahibi Mustafa Teke'de katıldı. Toplantımıza davet edilen üyemiz ile Üye Memnuniyet Anketleri izlenmesi esnasında karşılaştığımız şikayet unsuru konu hakkında değerlendirmelerini dinleyerek şikayet konusu alanın tesviyesi ile ilgili çalışmaları Yönetim Kurulumuzun başlattığından bahsettik. Ayrıca personel toplantımızda üye istatistikleri konusunda önerisini kayıtlara alarak değerlendirme yapacağımızı söyledik.

2016 yılı Haziran ayı Haberleşme Talimatı doğrultusunda hazırlanan İstatistik (Mail-SMS-Basın Haberleri-Politika Temsil-Lobi Faaliyetleri-Gelen Giden Evrak Yazışmaları-Yeni Kayıt Olan Üye) değerlendirme raporları personellerimize dağıtımı yapılarak bilgilendirildi,  Ayrıca Ağustos ayında gerçekleştirilecek faaliyetlerimiz personellerimize aktarılarak 21/Temmuz/2016 tarihinde gerçekleşen “Akreditasyon Geliştirme Ziyareti” sonrası  değerlendirme yapıldı. Aynı zamanda Personellerimize Çukurova Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Teknik Destek Programına TR62/16/TD/0095 ön başvuru numarasında " Yeniden Yapılanma ( BPR) Eğitim ve Danışmanlığı" konusundaki projemizin kabul edildiği bilgisi verildi.

2016 yılı Personellerin Aylık  İş Planları tetkik edildikten sonra Personellerimizin Muhtelif önerileri görüşüldü:

Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti