Kaymakam Atmaca Yönetim Kurulu Toplantımıza Katıldı

• 15.06.2016

Yönetim Kurulumuzun haftalık olağan toplantısı Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantımıza Tarsus Kaymakamı Sn. Bekir Atmaca ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Hayri Erdoğan ile birlikte katılarak, Borsa yönetimiyle fikir alışverişinde bulundu.

Tarsus Ticaret Borsası'nın devam eden çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Murat Kaya, "Kaymakamımız bizim bütün projelerimizde yanımızda yer alıyor. Gerek tarıma dayalı organize sanayi projemiz olsun, gerek diğer projelerimiz olsun, elinden gelen her türlü desteği veriyor.Kısa bir süre önce kendisiyle Kalkınma Bakanımız Sn. Lütfi Elvan'ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde Tarsus ile ilgili projelerde hep yanımızda oldu.Bize destek verdi. İnşallah bundan sonra da Sayın Kaymakamımız önderliğinde el birliğiyle Tarsus'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendisine yönetim kurulu arkadaşlarım adına toplantımıza katılıp, bize verdiği önemi gösterdiği için tekrardan teşekkür ederim.” dedi.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca Borsa’da fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, Tarsus' da ki tarımın , tarıma dayalı sanayinin, ticaretin lokomotifi konumunda olan Tarsus Ticaret Borsası benim önem verdiğim kuruluşların başında gelmektedir. Bu çerçevede Borsa ile ve değerli başkanıyla iş birliğine ve görüş alışverişine devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Atmaca Yönetim Kurulu Toplantımıza Katıldı