İFTARDA TEK YÜREK

  • 10.06.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Mübarek Ramazan ayı içinde Tarsus Belediyesi ile işbirliği içinde her yıl geleneksel olarak yapılan iftar organizasyonuna dahil olarak Ramazan ayı boyunca 5000 den fazla kişinin iftarına ve 2000 den fazla kişinin sahur yemeğine katkı sağlayacak şekilde Ramazan Ayının ilk Cuma akşamı iftar yemeğini "Tarsus Ticaret Borsası Tarsus Halkı İle İftarda Tek Yürek" sloganı ile başlattı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can " Hz. Daniyal meydanında düzenlediğimiz programımıza katkı sağlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Sayın Murat Kaya'ya, şahsında borsa meclisine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz." dedi.

 

İftar programını ile ilgili konuşan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya , “Birlik ve beraberliğin yanı sıra paylaşmanın öneminin daha fazla hissedildiği bugünlerde, organize edilen bu iftar'ın  bu akşamki ev sahipliğini yapıyor olmaktan çok mutluyuz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu akşam bu beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Bu ayın güzelliği, bereketi, diliyoruz ki sadece bu aya mahsus kalmasın, 12 ay bu güzelliği, bu coşkuyu yaşayalım istiyoruz. Bizler bu güzelliği paylaştığımız zaman daha da güçlü ve kuvvetli oluyoruz. Birbirimize sahiplendiğimiz zaman şehrimiz daha güzel olacak, bizler daha mutlu olacağız. Kendisine özgü güzellikler barındıran bu mübarek günlerin işlerimize başarı, ailelerimize huzur ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

İFTARDA TEK YÜREK
İFTARDA TEK YÜREK
İFTARDA TEK YÜREK
İFTARDA TEK YÜREK
İFTARDA TEK YÜREK