TARSUS'A GÜÇ VERENLER FARK YARATTI

• 14.08.2013

Borsamızda düzenlenen " Tarsus'a Güç Verenler" toplantısına ilgi büyüktü.TOBB Yönetim Kurulu Üyesi-Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Çiftepala, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi Koçak, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer,TMO Yenice Ajans Müdürü İbrahim Akçabay, Köy Muhtarları ve üyelerimizin katıldığı toplantımızın  açılış konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Başkan Murat Kaya, "Üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak, meslekî disiplin, ahlâk ve dayanışmayı sağlamak görevimizdir.Göreve geldiğimiz günden bugüne Tarsus'a, Ankara'da bir lobi oluşturmak gayesindeyiz.Tarsus ve bölgemizin tarım potansiyeline yönelik konuların görüşüleceği bir toplantı düzenlendik.Katılımcılara teşekkür ederim. HERKESİN YARDIMLAŞTIĞI YERDE İŞLER YARIM KALMAZ." diyerek toplantı sunumunu gerçekleştirdi.

Mısır ve soya ürününün ekimden hasadına, TMO müdahale alım fiyatlarına, sanayici fiyatlarına, üreticinin satış durumu ve benzeri konulara ilişkin sorun, çözüm ve fikir paylaşımlarının, sohbet ortamında gerçekleştirildiği toplantımızın devamında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi-Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Çiftepala ve TMO Yenice Ajans Müdürü İbrahim Akçabay konuşmacı olarak katkı sağladılar.Toplantı gündemine dair soruları cevapladılar.

TARSUS'A GÜÇ VERENLER FARK YARATTI