Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı

  • 05.06.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kadir Gecesi’ni de içerisinde barındıran Ramazan’ın, insanlık adına güzel ve hayırlı şeylerin yaşanması, geçmiş günahların bağışlanması, umutların büyümesi arınma ve paylaşma duygularımızın güçlenmesi için en güzel fırsat olduğunu söyledi​.

Başkan Murat Kaya mesajında;

“Yüce Allah’ın rızasın kavuşabilmek için bu ayın kıymetini iyi değerlendirmeliyiz. İhtiyacı olanlara yardım elimizi uzatmak ve iyilikte yarışmak zorundayız. . Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, aynı zamanda nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı, bütün inananlar için çok özel bir aydır. Yüce Allah’ın insanlara büyük lütfu olan ve Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) aracılığıyla müjdelenen Kuran-ı Kerim’in ilk ayetleri bu mübarek ayda inmiştir. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik anlayışının canlı tutulmasının, yardımlaşmanın, oruç ibadeti aracılığıyla nefsi terbiye etmenin gerçekleştiği, 11 ayın sultanıdır.

Bu vesile ile bu mübarek ayın hepimize huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, Yüce Allah’tan, bütün inananların hayırlara vesile olacak dualarının ve ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum.”

Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı