ESKİ DEVLET BAKANI AYFER YILMAZ'LA BULUŞMA

• 05.08.2013

Ankara'da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesi Tarsus'lu Devlet Eski Bakanı Sayın Ayfer Yılmaz  Borsamız ve Tarsus TSO yöneticileri ile Ankarada iftar yemeğinde bir araya geldi.
 Tarsus Borsa ve TSO yöneticilerini birarada gören ve iki odanın beraberliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Ayfer Yılmaz'a Borsa Başkanımız Murat Kaya  "Bakanlığınızda, Tarsus’a büyük katkı sağladınız, ancak halen Tarsus için yapılacak işler var ve sizin desteğiniz bizler için önemlidir.Bugün aramızda bulunduğunuz için teşekkür ederim." dedi.
 Tarsus'un gündemindeki konulardan, sorunlardan, sosyo ekonomik konular ile hava limanı,Tarsus Devlet üniversitesi, turizm, oteller, tarım, tarıma dayalı sanayi ve daha birçok konuda yapılan sohbet sonrası Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi Koçak "Sayın Bakanım sizi yakın bir zamanda Tarsus'ta da ağırlamak ve sohbet etmek istiyoruz.En yakın zamanda sizi , hem borsamız hemde odamız meclis üyeleri ile birlikte ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" dedi.
 Devlet Eski Bakanı Sayın Ayfer Yılmaz  nazik davetimizden memnun kaldığını, en kısa zamanda mutlaka Tarsus'a geleceğini, bu günkü sohbetin kalan kısmını tamamlayacağını ifade etti.
 Borsa Başkanımız Murat Kaya" Tarsus her geçen gün önemli değişikliklere imza atmaktadır.Yarını bugünden planlamamız gerekiyor.Ankara da Tarsus'u bilen ve  izleyen biri olarak ve Tarsuslu olmanız ayrıca çok önemli.Tarsus için bizler taşın altına elimizi koyduk.Taşın altındaki bir elinde Ankarada olması bizlere güven verecektir" diyerek Sayın Ayfer Yılmaz 'ın katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 Başkan Murat Kaya ve TSO Başkanı Hasan Ruhi Koçak, TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğu'nun daveti üzerine bir gün önce Ankarada bulunarak seçim öncesi Başkanlar İstişare toplantısına katıldılar.TOBB seçimli genel kuruluna, Borsamız Meclis Başkanı Tevfik Başarır, Tarsus TSO Meclis Başkanı Ali Kıraç Borsamız genel kurul delegeleri Mahmut Soysal,Refik Zaman,İsmail Hakkı Ekincioğlu, TSO genel kurul üyeleri Eyüphan Eyüboğlu,Fikri Bucak, Hamza Özünlü, Mehmet Yunus Seven  ve genel sekreterlerimiz katılmıştır.

ESKİ DEVLET BAKANI AYFER YILMAZ'LA BULUŞMA