Tarsus Kızılay Başkanı Kemal Duru'nun Ziyareti

  • 04.05.2016
  • tarsustb

Kızılay’ın yeni genç şube başkanı Kemal Duru, Türk Kızılayı ile Borsamızın 27/Nisan /2016 tarihinde gerçekleştirdiği KAN VER "BİR HAYATTA SEN KURTAR" kampanyası ile kan bağışının önemini gündeme taşıyarak örnek sosyal sorumluluk davranışımızdan ötürü beraberinde Türk Kızılayı Tarsus Şubesi yöneticilerinden Hasan Özöksüz ile birlikte Başkan Murat Kaya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Duru, “Kızılay ile beraber gerçekleştirdiğiniz sosyal sorumluluk anlamında güzel bir noktaya değinerek diğer kurumlarında, halkımızında hassaiyet göstermesine yönelik bu faaliyetinizden ötürü çok memnun kaldık.Başkanım nezrinizde tüm üyelerinize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.
Başkan Murat Kaya; " Öncelikle genç bir arkadaşımızın böylesi önemli bir kuruma başkanlık etmesi memnuniyet vericidir.Kan bağışımıza gerek üyelerimizin, gerek yakın çevreden duyarak gelen halkımızın gösterdiği olan ilgiden bizlerde memnun kaldık. Her ünite kan bir vatandaşımızın canını kurtardığının bilinciyle konuya son derece hassas yaklaştık. Kan bağışlamak hem sağlık açısından, hem de insani olarak gerçekten önemli. Bu noktada tesislerimize kadar gelip kan toplayan Kızılay ekibimize ve tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmalarınızda başarılar diler, Borsa olarak ortak girişimlere biz her zaman açığız." diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Kızılay Tarsus Şube Başkanı Duru, daha sonra Kızılay plaketi hediye etti.Bizde Kemal Duru'ya ziyaret anına özel kareyi kendilerine hediye ettik.

Tarsus Kızılay Başkanı Kemal Duru'nun Ziyareti
Tarsus Kızılay Başkanı Kemal Duru'nun Ziyareti
Tarsus Kızılay Başkanı Kemal Duru'nun Ziyareti