Başkanımızdan Miraç Kandili Kutlama Mesajı

• 02.05.2016

Borsa Başkanımız Murat KAYA,Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.Başkan Murat Kaya, tüm İslam aleminin kandilini kutlayarak, kandilin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulundu.

Murat KAYA," Miraç Kandili gecesi, birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi insanların zihnine, ruhuna ve çevresine taşıyan Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed‘in (S.A.V) hikmet dolu yolculuğudur. Bu mübarek gecede yapılacak dualar, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artması için olmalıdır.Bu önemli gecelerimiz; ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak, yüreğimizi haset, kin, düşmanlıktan arındırarak, bütün kötü duygu ve düşüncelerden arınmamıza neden olduğu için ayrı bir öneme sahiptir. Bütün anlayışlara en güzel cevabı böylesine mübarek gecelerin feyzi, bereketi ve kaynaştırıcı özelliği sayesinde ulaşıyoruz. Feyiz ve bereketiyle dolu bu gecede sevgi ve birlik hislerimizin kuvvetlenmesini diliyor,Miraç Kandil’inizi en hissi duygularımla tebrik ediyor ve kutluyorum" dedi.

Başkanımızdan Miraç Kandili Kutlama Mesajı