KAN VER BİR HAYATTA SEN KURTAR

• 28.04.2016

Borsamız ve Türk Kızılayı ile birlikte düzenlediğimiz kampanya çerçevesinde Borsa Meclis üyelerimiz, üyelerimiz ve personellerimiz kan bağışında bulundu.

Borsa hizmet binasında gerçekleştiridiğimiz kampanyada kan bağışı standında gerekli formlar doldurduktan sonra kan vererk kampanyaya destek verenler büyük bir duyarlılık örneği gösterdiler.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya kan bağışı kampanyasına önem verdiklerini ve bu organizasyonu 2016 yılı kalite hedefleri ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında değerlendirdiklerini,  Borsa olarak destek olmaktan onur duyduklarını ifade etti.

Başkan Murat Kaya "Her ünite kan bir vatandaşımızın canını kurtadığının bilinciyle konuya son derece hassas yaklaştıklarını ve bu yöndeki kampanyaları gönülden destekliyoruz.Şunu ifade ederim ki; Sevgili Peygamberimiz, bir hadisi şerifinde " İki nimet vardır ki, insanlar bunun kıymetini çok iyi bilmezler. Biri boş vakit , diğeride sağlık" diyor.Bir başka hadisindede hastalık gelmeden sağlığın önemine dikkat çekiyor. Bu manada, kan vermek insan sağlığı için son derece önemli Tarsus Ticaret Borsası olarak " Bir Hayatta Sen Kurta" adı altında kan bağışı kampanyası düzenledik. Bugün burada Borsa olarak , üyelerimizle , meclisimizle, personellerimizle hem Kızılay'a  destek olmak, hem de sağlığımız için son derece önemli olduğunu düşündüğümüzden kan bağışında  bulunuyoruz.

Bugünün en büyük süprizi ise Kardeş Borsa Protokolü İmzalayacağımız Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanımız Abdullah Özdemir Bey ile Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Dünya Bakliyatcılar Birlik Başkanı Hüseyin Arslan Bey de kan vererek kampanyamıza destek oldular." dedi.

Kan bağışımıza Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi öğrencileri ve Tarsus Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleride destek verdi.

KAN VER BİR HAYATTA SEN KURTAR