BORSA VE TSO MAZARET YOK DEDİ

• 19.04.2016

Tarsus Ticaret Borsası Stratejik planında ilişkilendirdiği ve faaliyet takvimi ile kalite hedeflerinde yer verdiği, Üst Yönetim, Personel Eğitimleri ve Tarsus TSO ile ortak Meclis toplantısı yapılması hususunda Tarsus TSO ile Borsamız Akreditasyon Birimlerinin işbirliği neticesinde Motivasyon ve İletişim içerikli MAZERET YOK! Semineri  için Eğitmen Dr. Şaban Kızıldağ ile iletişim sağlanarak Üst Yönetim ve Personel eğitim semineri düzenlemiştir.

Eğitimin içeriği; İnsanların günlük yaşamda sık sık başvurduğu ve toplumsal bir alışkanlık halini alan MAZERET, iş hayatımızı ve özel hayatlarımızı olumsuz etkiliyor. Çünkü mazeret bizim en önemli toplumsal yaralarımızdan biri. Bireysel meselelerde de toplumsal konularda da mazeret üretme konusunda son derece başarılıyız. Bu eğitimle birlikte hayatımızda durmadan tekrarlanan ASLINDA adlı filme yeni bir isim veriyoruz: Hep başrol de olan bu filmin adı; HER ŞEYE RAĞMEN. Bununla da kalmıyor ve her zaman başrol de olan MAZERETLERİ oyunun dışına çıkarıyoruz.

BORSA VE TSO MAZARET YOK DEDİ