BAŞKANIMIZ TOBB BORSALAR KONSEYİNE SEÇİLDİ

  • 01.08.2013
  • tarsustb

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 69. Genel Kurul'da, Hisarcıklıoğlu, toplam bin 734 delegenin imzasıyla aday gösterildi. Tek aday olarak seçimlere giren Hisarcıklıoğlu, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.Borsamız Başkanı Murat Kaya TOBB Başkanlık seçimi ile aynı anda yapılan TOBB Borsalar Konseyine asil üye olarak seçildi.

Başakn Murat Kaya "Genel Kurul'da şunu bir kez daha gördük ki, TOBB Türkiye'nin değişimini, dönüşümünü ve gündemini 81 vilayette en yakından izleyen ve etkileyen kesimlerinden birini teşkil ediyor. Bundan böyle Tarsus ekonomisi ve Tarsuslu ticaret erbabının ihtiyaçları doğrultusundaki sorumluluklarımıza ek olarak, ülke ekonomisi ve ülkemizin özel sektörünün getirdiği sorumlulukların da üzerimizde olduğunu bilerek çalışacağız. Ticaret borsalarının yol haritalarının belirlenmesinde önemli kararların alınacağı bu konseyde bulunmanın ve Tarsususumuzu temsil edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Bölgesel sorunlarımızı ve proje önerilerimizi gündeme getirmek öncelikli hedefimiz olacaktır. TOBB Çatısı altında sorunların dile getirilmesi ve çözüm noktalarının belirlenmesi hususunda konsey toplantılarında aktif olarak yer alacağız yeni dönemde hiç şüphesiz çıtamız biraz daha yüksek olacak ve hizmetlerimize çalışmalarımıza devam edeceğiz.Son derece demokratik geçen seçimlerin başta ülkemize ve tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyor, kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Borsamız, 60 yıllık tarihinde TOBB 'in bünyesinde ilk defa böyle bir görev üstlenmiş oldu.Ayrıca konseye yine Borsamız TOBB Delegesi Refik Zaman da yedek üye olarak seçilmiştir.Başkanımız Murat Kaya'ya TOBB bünyesinde aldığı yeni görevinde başarılar dileriz.

 

BAŞKANIMIZ TOBB BORSALAR KONSEYİNE SEÇİLDİ