KOSGEB KOBİGEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

  • 07.04.2016
  • tarsustb

KOSGEB KOBİGEL - Kobi Gelişim Destek Programı Tanıtım Toplantısı Tarsus Ticaret Borsası ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği çerçevesinde Tarsus TSO toplantı salonunda yapıldı. KOSGEB Mersin Müdürü Danyal Peker ve Uzman Oğuzhan Er program hakkında katılımcılara geniş bilgi vermiştir.

Açılış konuşması Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak tarafından yapılan toplantıda "Belirlenen nace kodlarını taşıyan, üretim yapan firmalarımız bu destekten faydalanacak olup proje yazma konusunda da Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak desteklerimiz olacaktır" dedi.

KOSGEB Mersin Müdürü Danyal Peker ise, işletme başına 800.000 tl'lik üst limitli "orta-yüksek ve yüksek teknoloji Kobi'lerinde kapasite geliştirme" işletme başına 600.000 tl'lik üst limitli "geleneksel imalat sanayi kobi'lerinde katma değerin arttırılması" başlıklarında proje teklif çağrıları yürürlüğe alınmıştır diyerek detaylı bilgi vermiştir.

Toplantıya Borsamız Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi,Menkobirlik Başkanı Ömer Özcan, TSO Meclis Üyeleri ve çok sayıda üyemiz katıldı.

 

KOSGEB KOBİGEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ