TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 171. YILINI KUTLARIZ

  • 08.04.2016
  • tarsustb

Türk Polis Teşkilatı 171 yıllık temiz mazisi ve bu millete ve bu devlete yaptığı güzel hizmetleriyle bu aziz milletin her zaman gönlündedir.

Günümüz dünyasında güvenliğin temini ve güvenlik hizmetlerinin kalitesi, toplumsal gelişmenin, kalkınmanın ve demokrasinin temel dinamiklerinden biri olarak değerlendirilmektedir. Toplumların gelişmişlik düzeyleri insan hak ve özgürlüklerine gösterilen saygıyla ölçülmektedir.

Emniyet Teşkilatımız; toplum vicdanından ve yasalardan aldığı güçle, güvenlik ve bireysel hak ve özgürlükler arasındaki hassas dengeyi daima gözeterek kendisine tevdi edilen bu vazifeleri büyük bir başarıyla yerine getirmektedir.

Polisimiz, sadece suç ve suçluyla değil, aynı zamanda bireye saygı, insan sevgisi, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alınması ve şeffaflık gibi değerleri esas alan bir anlayışla görev yapmakta olduğu büyük bir memnuniyetle müşahede edilmektedir.

Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet, onların yakınlarına da,  halen görev başında bulunan polislerimize de saygılarımı sunuyorum.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 171. YILINI KUTLARIZ