MART AYI MECLİS TOPLANTIMIZDA NİSAN AYI FAALİYETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

• 31.03.2016

Borsamız 2016 Yılı Olağan Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Karabulut Başkanlığında Yapıldı. Toplantı gündem maddelerin tamamlanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya Şubat Ayı ve Mart Ayı içinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Murat Kaya 2016 yılı Kalite Hedeflerimiz içinde yer alan hususlarla ilgili olarak Nisan Ayı içinde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerimizi de Meclis üyelerimize tekrar hatırlatarak faaliyetler hakkında bilgi verdi. Konuşmasında " Sayın Meclis Üyelerim 08 Nisan 2016 Cuma günü saat 15:00'de sizlerle birlikte  Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'ne katkı verdiğimiz Tarsus Beyazı Üzüm Çeşidinin Mutasyon Islahı Yoluyla Geliştirilmesi Projesi hakkında bilgi almaya gideceğiz, Aynı gün sabah saat 10:00’da “Müşteri İlişkileri Yönetimi, Kurumsal İmaj” konulu eğitim Çağ Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr Eda Yaşa Özeltürkay hocamız tarafından hem bizlere, üyelerimize ve UGE katılımcılarımıza gerçekleştirilecektir.09.04.2016 Cumartesi günü saat 10:00’da “Sosyal Medya ve İletişim” konulu personel eğitimimiz gerçekleşecek olup isteyen üyemiz katılabilir.16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 14:00’da Motivasyon ve İletişim içerikli “Mazeret Yok Hocam" Şaban Kızıldağ sunumu ile Tarsus TB ve Tarsus TSO ortak üst yönetim ve Personel eğitimini Tarsus TSO' da gerçekleştirileceğiz ardından Tarsus TB ve Tarsus TSO ortak Meclis Toplantısı yapılacaktır.27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 16:00 'de Mersin Ticaret Borsası ile Kardeş Borsa Protokolü imzalayacağız.Aynı gün Kızılay işbirliği ile  saat 10:00 'da "Bir Hayatta Sen Kurtar" Kan Bağışı etkinliği gerçekleştirileceğiz bu güne duyarlılığımızı göstererk çalışanlarımız ve yakınlarımızı da davet edelim.28 Nisan 2016 Perşembe günü Ankara'da Mersin Günleri II Tanıtım etkinliği yapılacak bu etkinliğe katılımcı olacağız." dedi.

MART AYI MECLİS TOPLANTIMIZDA NİSAN AYI FAALİYETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ