BORSA HAKEM BİLİRKİŞİ VE EKSPERLERİ

  • 30.07.2013
  • tarsustb

Borsa Meclisimizin 29/07/2013 Pazartesi günü gerçekleşen 3 üncü oturumunda Yönetim Kurulumuzca düzenlenen Borsa Hakem, Bilirkişi ve Eksperleri ile İhtisas Komisyonları listeleri onandı.

 

Borsa üyelerinin aralarında veya yapmış oldukları sözleşmelerde yer alması halinde bu sözleşmelerle ilgili olarak çıkan ihtilafların çözümünde görevlendirilecek veya mahkemeler tarafından istenecek hakem ve bilirkişiler ile 18/5/2004 tarihli ve 5174 sayılı Kanunun 26 ncı ve 51 inci maddelerinde öngörülen bilirkişi, eksper, analiz ve kapasite raporlarının tanziminde görevlendirilecek eksperlere ilişkin olarak düzenlenen ve onanan listelere Üye/Borsa Eksperler linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Borsa meclis üyeleri arasından mesleklere ve sorunlara göre ihtisas komisyonlarını oluşturan Meclisimiz, ihtisa komisyonlarını şu başlıklar altında topladı.

1-HUBUBAT ,PAMUK VE YAĞLI TOHUMLAR İHTİSAS KOMİSYONU,

2-NARENCİYE İLE YAŞ SEBZE VE MEYVE İHTİSAS KOMİSYONU,

3-CANLI HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER İHTİSAS KOMİSYONU

Ayrıca , ÇIRÇIR ÜCRETLERİ KOMİSYONU oluşturularak Çırçır çekme ücretleri ile kütlü hamaliye, kütlü boşaltma ücretlerinin tayini içinde bu komisyonu görevlendirdi.

Eğiti verdiği önem her kesimden biline Borsamız ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi içinde ÖĞRENCİ YARDIM VE EĞİTİM KOMİSYONU 'nu oluşturdu.İhitsas Komisyonaları üyelerimize Borsamız/Yönetim/İhtisas Komisyonları linkinden ulaşabilirsiniz.

 

BORSA HAKEM BİLİRKİŞİ VE EKSPERLERİ