DEKAN M. KEMAL KÜLEKÇİ'NİN ZİYARETİ

  • 21.03.2016
  • tarsustb

Mersin Üniversitesi'ne bağlı Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Kemal Külekçi, Başkan Murat Kaya’yı ziyaret etti.

Teknik Eğitim Fakültesi'nin Dekanı Külekçi,  ''Hep birlikte el ele vererek Tarsus'taki fakültelerimizi vereceğimiz eğitimlerle cazip hale getirmek ve yakından tercih edilen bölümler haline getirmek istiyoruz. Tüm çabamız kaliteli bir eğitim vermek olacaktır'' diye konuştu.

Tarsus halkının uzun yıllardır Üniversite özlemi içinde olduğunu, bunun yanında mevcut Teknik Eğitim Fakültesi'ne son 2 yıldır öğrenci alınmaması nedeniyle öğrenci sayısının azaldığını ve bu durumun Tarsus'ta üzüntü yarattığını söyleyen Başkan Murat Kaya” Bunun yanında mevcut Teknik Eğitim Fakültesi'ne öğrenci alınmaması nedeniyle öğrenci sayısında azalma oldu.Bu durum Tarsus'ta üzüntü yarattı.Tarsus'a yeni fakülteler kazandırmak amacıyla girişimde bulunulması, var olan fakültelerimizin imkânlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapılarak nihai hedefimiz Tarsus'a bir devlet üniversitesi kurulmasıdır.” dedi

DEKAN M. KEMAL KÜLEKÇİ'NİN ZİYARETİ