Başkanımızdan 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

  • 17.03.2016
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi nedeniyle yayımladığı mesajda Türk milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceği mesajını verdi.

Başkan Murat Kaya;

Ülkemizde yaşanan ve adı Terör olan eylemlerle vatanımızı bölmeye yönelik hain saldırılara bundan 100 yıl önce cevap veren Türk Milleti, özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini kanıtladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi, bir azmin ve inancın Türk ve Dünya tarihi adına simgesidir.Dünyadaki farklı ulusların mensubu insanların karşı karşıya geldiği Çanakkale, bugün tüm insanlığa barışın önemi konusunda güçlü mesajlar veren bir abide konumundadır.

Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın dünyaya emsal olduğu O ' günü bizlere sağlayan aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Milletimiz, gönüllerde ölümsüzleşen şehitlerini ve kahramanlarını hiçbir zaman unutmayacak ve onların emaneti olan bu cennet vatanı her daim iç ve dış düşmanlarına karşı koruyacağız.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyoruz

Başkanımızdan 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı