TERÖRÜ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ

• 14.03.2016

Başkan Murat Kaya, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine yayımladığı mesajda, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacağını ifade ederek “Masum insanları hedef alan, haince ve korkakça yapılan bu terör eylemi bizi bir kez daha derinden üzmüştür. Bu olayların sahiplerini, bu alçaklığı yapanları bir kez daha lanetliyor ve tarih önünde mutlaka en ağır şekilde cezalarını çekeceklerine inanıyoruz.

Bizler bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da; Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, milletimizin parçalanmaz kardeşliği, demokrasi ve insan hakları adına Devletimizin yanında omuz omuza olacağız.Teröre karşı her mücadeleyi desteklemeye devam edeceğiz. Hiç kimse, hiçbir örgüt ülkemizin bütünlüğünü bozamayacak.

Hain ve kalleş terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain ve kalleş terör olaylarında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.  Milletimizin başı sağ olsun.

TERÖRÜ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ