ŞUBAT MECLİSİMİZDE TARSUS SARIULAK ZEYTİNİ GÖRÜŞÜLDÜ

  • 25.02.2016
  • tarsustb

Borsamızın 2016 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı 24 Şubat 2016 Çarşamba günü gerçekleşmiştir.

Meclis Başkanı Tevfik Başarır başkanlığında gerçekleşen toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra 2015 yılı Kesin Hesabı Hesapları İnceleme Komisyon Başkanı Ali Karaer tarafından sunularak oybirliği ile kabul edildi.

 

Toplantı gündeminde yer alan TOBB'nin yazıları ile tevdi edilen   Diyanet İşleri Başkanlığı ' mızın vatanımızın güvenliğini canları pahasına sağlayan aziz şehitlerimizin yakınlarına destek olmak amacıyla başlatmış olduğu "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" konusu görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirerek 25/Şubat/2016 Perşembe günü Borsamızda yapılacak " Organik Zeytin Üreticiliği" konusuna değindi.

 

Başkan Murat Kaya " Tarsus'la özdeşleşen Tarsus SARIULAK Zeytini ve Tarsus SARIULAK Zeytinyağının markalaşması için sektör temsilcilerimize ve üreticilerimize, bilhassa halkımıza önemli görevler düşmektedir. Bu konularla ilgili ve Tarsus 'ta organik zeytin yetiştiriciliği ve zeytin yağı üretimi konusunda oluşturulacak bir platform hazırlığındayız." dedi.

ŞUBAT MECLİSİMİZDE TARSUS SARIULAK ZEYTİNİ GÖRÜŞÜLDÜ