BORSA MECLİSİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

• 17.07.2013

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Protokole, meclis üyelerine , disiplin kurulu üyelerine ve personeline iftar yemeği verdi.

Mersin’in Tarsus İlçesinde Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Devlet Bahçeli Parkı içinde bulunan  TOY bahçesinde düzenlediği iftar yemeğinde protokol üyelerini, Ticaret Borsası Meclis üyelerini ve Ticaret Borsası personelini bir araya getirdi.

Düzenlenen İftar yemeğine Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Gülbibi,Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Yavuz,Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy,Tarsus Müftüsü Abdülkerim Akbaba, Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Uğur Bayraktar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Ali Kıraç, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ve Meclis Başkanı Hüseyin Boro, TASİAD Başkanı Yakup Ateş,Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Bektaş Aslan,Şoförler Derneği başkanı Duran Şen ,Ticaret Borsası meclis üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve Ticaret Borsası Personeli katıldı.

Düzenledikleri İftar yemeğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini dileyen Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya,”Amacımız,bu iftar yemeği vesilesi ile  protokol üyeleri Meclisi üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve personelin tanışarak kaynaşmasını sağlamaktır.Davetimize icabet eden protokol üyelerimize ve konuklarımıza teşekkür ederken, Ramazan ayında tutulan oruçların ve yapılan yardımların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum,dedi.

İftar yemeğinde okunan Ezan-ı Şerif’in ardından oruçlarını hep birlikte açan protokol üyeleri ve diğer davetliler Tarsus Müftüsü Abdülkerim Akbaba’nın yaptırdığı dua’ya da hep birlikte âmin dedi.

BORSA MECLİSİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU