TERÖRDEN MEDET UMANLARI BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ

• 18.02.2016

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrası bir açıklama yapan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı  Murat Kaya sağduyu çağrısı ile beraberlik mesajı verdi.

Yinelenen terör saldırısının herkesi derinden sarsmıştır.Bu hain saldırıyı yapanlar şunu çok iyi bilmeli ki birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır.Vatandaşlarımız daha çok kenetlenmekte ve Ülke olarak hep beraber birliğimiz, dirliğimiz için bu hainliğin karşısında duracağız.Hiç kimse, hiçbir örgüt ülkemizin bütünlüğünü bozamayacak. Terörü ve terörden medet umanları bir kez daha lanetliyoruz.  Yüreğimizi dağlayan bu hain saldırıyı lanetle kınarken, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa, yakınlarına sabırlar dileriz.

TARSUS TİCARET BORSASI

TERÖRDEN MEDET UMANLARI BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ