BORSA SARAYI BİNASI ÖĞRENCİ YURDU OLUYOR

  • 04.02.2016
  • tarsustb

Tarsus Borsa Sarayı binasının öğrenci yurdu olması için ilk adım atıldı. 04.02.2016 Perşembe günü Borsa sarayı binasında Tarsus protokolü ve Tarsus sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile hayırsever işadamlarının yer aldığı kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirildi.

Tarsus Müftümüz Hayri ERENAY toplantıda katılımcılara hitaben şunları kaydetti: “Saygıdeğer kaymakamım, değerli protokol. Özellikle Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Sayın Murat beye, tüm oda başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Şu anda Tarsus’un özü ve sinerjisi burada. Ayrıca bu işe vesile olmayı şeref kabul edene Diyanet Vakfı Tarsus şubesi mütevelli heyetine de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.  İçerisinde dörder kişilik odaların olduğu tüm gereksinimlerin tedarik edildiği yüz akı bir binaya kavuşacağız. Allaha adanmış bir hayatın ve Allaha adanmış bir sinerjinin mimarları olarak sizlere teşekkürlerimiz arz ediyorum “ dedi.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya; " Kurumsal olarak bu hizmete vesile olmanın onurunu yaşıyoruz. Bugün ve bundan sonraki süreçte de Müftülüğümüze ve Diyanet Vakfına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Toplantı sonunda yurt binasına önemli ölçüde destek sağlayan hayırsever işadamları ve oda başkanlarına teşekkür belgesi takdim edildi.

 
BORSA SARAYI BİNASI ÖĞRENCİ YURDU OLUYOR