MTSO 'DAN ZİYARET

  • 09.07.2013
  • tarsustb

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kasım Tanrıöver ve Nuh Yükselgüngör, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Kısa, Ufuk Maya, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çalışkan , Genel Sekreter Kadir Dölek ve Başkanlık Danışmanı Ercan Akın ile birlikte olduğu heyet, Tarsus Ticaret ve Borsası Başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

Başkan Murat Kaya, Meclis Başkanı Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Süheyl Batmaz, Ekrem Şenel, Sayman Üye Ali Seçer,Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özcan, Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Karabulut, TOBB Delegelerimiz Mahmut Soysal ve Refik Zaman tarafından karşılanan MTSO heyeti ilk olarak birbirleri ile tanıştı.

 

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsa Başkanımız Murat Kaya, "Yönetime birlikte seçildiğimiz arkadaşlarımızla birlikte 'El Birliği ve Güç Birliği' ilkesiyle hareket ederek, hayırlı ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak hizmetlerin altına imza atacağız. Artık Mersin, Tarsus ayrımı kalmadığına göre bu birlikteliği bölgemizde faaliyet gösteren tüm oda, borsa ve dernekler ile bağlarımızı sıkı tutacağız.” dedi.

Daha sonra konuşan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut "Mersin ve ilçelerimizdeki odalarımızla, borsalarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız, ülkemiz ekonomisine, gelişimine, refahına ve ekonomisine büyük katkı sunacaktır”dedi.

 

MTSO 'DAN ZİYARET
MTSO 'DAN ZİYARET
MTSO 'DAN ZİYARET
MTSO 'DAN ZİYARET