ZİRAAT ODASINDAN ZİYARET

  • 03.07.2013
  • tarsustb

Başkan Murat KAYA ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan   Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali ERGEZER ve yönetim kurulu üyeleri İsmail TEKELİ, Hüseyin BORO, Tahsin KIZILTOPRAK Borsamıza seçimler sonrası nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziraat Odası Başkanı Ali ERGEZER"Biz çiftçiler olarak toprağa kara sevda ile bağlanmışız. Üretmekten ve teknolojiyi takip etmekten asla vazgeçmiyoruz. Türkiye'nin en kaliteli ürünleri burada yetiştirilmektedir. Dünyanın en çok ürün çeşitliliğinin yetiştirildiği yer Tarsus'tur. En büyük eksikliğimiz pazarlama konusudur. Bunun aşılması noktasında çalışmalar yapmaktayız." Dedi
Tarsus Ziraat Odası'nın Türkiye'nin en aktif meslek odalarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Murat KAYA, ilçede yapılan tarımın Türkiye için önemli olduğunu söyledi. İki başkanın görüşmelerinde Tarsus’un ticari , ekonomik ve kültürel sorunlarına da değinildi.
İlçenin bereketli topraklar üzerinde bulunduğuna işaret eden Başkan Murat KAYA, "Çiftçilerimiz var güçleriyle üretim yaparak, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkıda bulunuyor. Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ve yönetimini çiftçilere yaptığı önderlik nedeniyle kutluyorum. Tarsuslular olarak kendi markamızı yaratmaya kararlıyız.Bizim ortak paydamız Tarsus.” Dedi. “Yönetimimizde görev bölümü yaptıktan sonra çalışmalarımıza başladık. Amacımız ortak payda Tarsus olduğu her yerde birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Bu gereçekleştiğinde Tarsus sorunlarının çözümü daha kolay olacaktır.” Diyerek ziyaretlerinden dolayı başkan ve arkadaşlarına teşekkür etti.
ZİRAAT ODASINDAN ZİYARET
ZİRAAT ODASINDAN ZİYARET
ZİRAAT ODASINDAN ZİYARET