Entries for Ekim 2023

25
İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 19.10.2023 tarihli ve E-68460249-951.01.04-00090154162 sayılı yazısı İlgide kayıtlı yazıda, Hamburg Ticaret Ataşeliğimiz tarafından iletilen yazıya atfen, Federal Almanya Yenilenebilir Enerji Sektörüne ilişkin olarak Almanya geneli ve Hamburg ile Schleswig Holstein Eyaletleri özelinde yenilenebilir enerjinin gelişimi, güneş ve rüzgar enerjilerinin yenilebilir enerji kaynakları içindeki yeri, açık denizden elektrik üretimi, yeşil hidrojen stratejisi ve ilgili projeler hakkında kapsamlı bilgi verilmekte olduğu, ayrıntılı bilgiye hamburg@ticaret.gov.tr e-posta adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.
Bilgilerini ve konunun ilgili üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,


e-imza
Mustafa SARAÇÖZ
Genel Sekreter

[Devamını oku...]

23
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve GEN Türkiye koordinasyonunda, Birlik Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımlarıyla, 100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi 1 Kasım 2023 Çarşamba günü Antalya Akra Hotel'de gerçekleştirilecektir.
Girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı etkinlik kapsamında, alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak; girişimcilik politikaları, girişimcilik ekosisteminin hızlandırıcı ve destekleyici aktörleri mercek altına alınacaktır.
Ekosistemin önemli aktörlerinin yer aldığı bu zirveye dinleyici olarak katılmak için aşağıda yer alan linkten kayıt olunabilmektedir.
https://form.jotform.com/232553484925968 Zirve kapsamında düzenlenecek Open House Meeting'te, TOBB girişimcilik ekosisteminin mentorları ile
başvurular arasından seçilecek, girişimini belirli bir seviye getirmiş girişimciler bir araya gelecektir. Bahse konu buluşmanın amacı, girişimcilerin sorularını doğrudan mentorlere sorabilmeleri ve aldıkları geri bildirimlere göre girişimlerini geliştirmelerine olanak sağlamaktır.
Open House Meeting'te mentorlar oturumuna başvurmak için aşağıda yer alan linkten kayıt olunabilmektedir.
https://form.jotform.com/232554332778967 Bu kapsamda, 100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi'nin TOBB İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinize
duyurulması ve etkinliğin sosyal medya hesaplarınızdan paylaşılması hususlarını rica ederim.
Saygılarımla,


Mustafa SARAÇÖZ
Genel Sekreter

[Devamını oku...]